Hive

Kód: 10404
Značka: Huch
649 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Možnosti doručení

Hive je abstraktně strategická hra pro dva hráče, ve které každý převezme kontrolu na svými hmyzími jednotkami a bude se snažit dobýt hnízdo královny protihráče

Detailní informace

sh-advantage
Nejširší nabídka
deskových her v ČR
sh-advantage
Pomoc při výběru
rádi vám poradíme i na chatu

Detailní popis produktu

Hive je abstraktně strategická hra pro dva hráče, ve které každý převezme kontrolu na svými hmyzími jednotkami a bude se snažit dobýt hnízdo královny protihráče.

V této fantastické hře dvou hráčů se budete snažit obklíčit hmyzí královnu toho druhého pomocí rozmanitých potvor z přírodní říše. Díky tomu, že každý druh hmyzu zde má svůj specifický způsob pohybu kolem hnízda, říká se této hře občas "přírodní šachy", ačkoli jednodušší pravidla, absence herní desky a třetí dimenze dělají z Hive daleko přístupnější a flexibilnější hru, kterou můžete rozbalit takřka všude. Prostě parádní zábava!

Hive je těžce návyková strategická hra pro dva hráče, která nevyžaduje herní desku a může být hrána na jakémkoli rovném povrchu. Hru Hive tvoří 22 dílků - 11 černých a 11 bílých - které představují různorodá hmyzí stvoření, každé s jiným typem pohybu. Hra se nikterak nepřipravuje a začíná položením prvního herního dílku na plochu. Postupné přikládání herníc dílků začíná tvořit určité schéma a před vámi se vytváří herní plocha. Narozdíl od ostatních her se zde vaše dílky ze hry nijak neodstraňují a není nutné je během hry využívat všechny. Cílem hry je kompletně obklíčit královnu protihráče a přitom ještě co nejlépe blokovat oponenta, aby neudělal to samé. Ten hráč, jemuž se podaří královnu obklíčit, je vítězem hry.

Recenze v AJ:

Doplňkové parametry

Kategorie: Deskové hry
Hmotnost: 0.2 kg
? 1. Základní hra / rozšíření: Základní hra
? 2. Minimální věk: 9
? 3. Jazyk hry: bez textu
? 4. Jazyk pravidel: anglický, německý, francouzský
? 5. Minimální počet hráčů: 2
? 6. Maximální počet hráčů: 2
? 7. Herní doba (minut): 16-30
? 8. Hodnocení Boardgamegeek (0-10): 7.3
? 9. Náročnost (1-5): 2.3
? Autor: John Yianni
? Herní kategorie: Abstraktní, Zvířata
? Herní mechaniky: Grid Movement, Tile Placement, Enclosure, Hexagon Grid, Pattern Movement, Pieces as Map, Score-and-Reset Game, Three Dimensional Movement
? Rok vydání: 2000
? Výtvarníci: John Yianni
Typ hry: Abstraktní, Strategická
Herní doba: 20 minut
Autor: John Yianni
EAN: 736211018939

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: