Conquest: The last Argument of Kings - Hundred Kingdoms: Drillmaster

Kód: 17213
499 Kč
Objednáno (Neznámá dostupnost)
Můžeme doručit do:
29.8.2024
Možnosti doručení
 

Rozšíření ke hře Conquest: The Last Argument of Kings - Hundred Kingdoms: Drillmaster  s figurkou (bezbarvá - podstavec 27 mm), která umožňuje sérii možných příkazů pro jednotky Hundred Kingdoms.

 

 

Detailní informace

sh-advantage
Nejširší nabídka
deskových her v ČR
sh-advantage
Pomoc při výběru
rádi vám poradíme i na chatu

Detailní popis produktu

 

 

Rozšíření ke hře Conquest: The Last Argument of Kings - Hundred Kingdoms: Drillmaster  s figurkou (bezbarvá - podstavec 27 mm), která umožňuje sérii možných příkazů pro jednotky Hundred Kingdoms.

Info k původní hře: Více než šest století uplynulo od doby kdy pád změnil Eä. Lidstvo bojuje o obnovu po té katastrofě a dlouhé zimě, která následovala. S prázdným Dutým Trůnem zůstává Sto Království zapleteno do destruktivního boje, neboť Šlechta zakrývá zbytky Říše, zatímco církev brouší zuby na oslabených Řádech. S lidstvem daleko od slávy a moci jeho Staré Dominiony, záhadní Spires vykonávají svou moc poprvé v eonech. Zrušením tisíciletí zvyků a praxe, hledá princezna obchodníků bohatství menších ras ve snaze prolomit smrtelné sevření, které vykonává Direktoriát a Vládnoucí dům. Jak se začarované hry těchto stařešin dostanou do říše smrtelníků, bída a válčení se šíří jako nemoc z jejich domén ...

Vezměte si přítele a ponořte se do světa hry Conquest: The Last Argument of Kings S scénáři navrženými tak, aby vás uvedli do systému dobývání, box obsahuje tři válečné pásy a velitelskou jednotku pro každou frakci, což umožňuje dvěma hráčům střet na hřišti. Ať už jste shromáždily sílů stovek království nebo velení zvrácených výtvorů Spires, cíl je jeden a ten samý: Dobytí.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Deskové hry
Hmotnost: 0.2 kg
? 1. Základní hra / rozšíření: Rozšíření
? 2. Minimální věk: 14
? 3. Jazyk hry: anglický
? 4. Jazyk pravidel: anglický
? 5. Minimální počet hráčů: 2
? 6. Maximální počet hráčů: 2
? 9. Náročnost (1-5): 2,7
? Autor: Alessio Cavatore
Typ hry: Strategická, Tématická
Autor: Alessio Cavatore
EAN: 5213009010795

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: