Frosthaven CZ

Kód: 42210
Předprodej
Značka: Albi
ZDARMAZDARMA 4 799 Kč –10 %
Albi - Frosthaven CZ
4 799 Kč –10 % 4 319 Kč
Předprodej srpen 2024
Můžeme doručit do:
24.9.2024
Možnosti doručení

Jediná bašta civilizace na drsném severu našeho světa je na pokraji zkázy. Ze všech stran se na ni valí nepřátelé, nestvůry a jiné záhadné hrozby. Jestli má Frosthaven přežít nadcházející zimu, bude potřebovat siné válečníky a rozvážné vůdce. 

Naneštěstí jste mu zbyli jen vy - banda zasmušilých vandráků, co nemají kam jít. Zvládnete odradit nájezdníky a vybudovat vzkvétající osady, nebo podlehne vše mrazu?

Frosthavern je kooperativní desková hra, která vychází z prostřední a herních principů nejlépe hodnocené deskové hry světa, Gloomhavenu.

Detailní informace

sh-advantage
Nejširší nabídka
deskových her v ČR
sh-advantage
Pomoc při výběru
rádi vám poradíme i na chatu

Detailní popis produktu

Jediná bašta civilizace na drsném se

Frosthavern je kooperativní fantasy hra, která vychází z prostřední a herních principů nejlépe hodnocené deskové hry světa, Gloomhavenu.

Frosthaven vypráví příběh malé osady daleko na severu, tisíce mil vzdálené od hlavního města, Velkého dubu. Jedná se o následovníka nejlepší hry světa podle uživatelů serveru Boardgamegeek, Gloomhavenu.

Hráči se zhostí šestnácti nových hrdinů a pokusí se je za použití důvěrně známých mechanismů úspěšně provést více než stovkou scénářů. Nově budou muset během svých dobrodružství sbírat suroviny, které lze dále použít na vylepšování osady Frosthaven či výrobu užitečných předmětů. Střídání zimy a léta je rovněž novým prvkem, s nímž bude potřeba ve hře počítat. 

Hra je určena pro 1-4 hráčů od 12 let.

K předobjednávce odlepitelné samolepky ZDARMA.

Zatímco Albi připravuje českou verzi, níže se můžete pokochat obsahem hry z kickstarterové kampaně anglické verze Frosthaven.

 

Představení hry v AJ:

Doplňkové parametry

Kategorie: Deskové hry
Hmotnost: 9 kg
? 1. Základní hra / rozšíření: Základní hra
? 2. Minimální věk: 12
? 3. Jazyk hry: český
? 4. Jazyk pravidel: český
? 5. Minimální počet hráčů: 1
? 6. Maximální počet hráčů: 4
? 7. Herní doba (minut): 91-120
? 8. Hodnocení Boardgamegeek (0-10): 8.9
? 9. Náročnost (1-5): 4.3
? Autor: Isaac Childres
? Herní kategorie: Bojové, Dobrodružné, Fantasy, Miniatury, Průzkum
? Herní mechaniky: Cooperative Game, Deck, Bag, and Pool Building, Grid Movement, Hand Management, Modular Board, Simultaneous Action Selection, Solo / Solitaire Game, Variable Player Powers, Campaign / Battle Card Driven, Communication Limits, Deck Construction, Hexagon Grid, Legacy Game, Multi-Use Cards, Once-Per-Game Abilities, Scenario / Mission / Campaign Game
? Rok vydání: 2022
? Výtvarníci: Francesca Baerald, Alexandr Elichev, Josh T. McDowell, David Demaret
Typ hry: Strategická
Herní doba: 60-120 minut
Autor: Isaac Childres
EAN: 8590228053855
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Cena? 29.9.2022 22:42
Uvedená předobjednávková cena 4000,- Kč je stále reálná?
Odpovědět
D Avatar autora Ach jo 24.7.2022 21:57
Na Aldi, už je opět posunuté vydaní až na 30.04.2023. Proč se zde píše stále listopad 2022? Na hru jsem se těšil, ale už nevím zda ji vlastně chci. Tím že jsem si hru koupil v předprodeji nechci podporovat nikoho kdo vydává hru přes dva roky, to přece není možné.
Odpovědět