LEGO® Žába Mario – obleček 71392

Kód: 71392L
Značka: LEGO
249 Kč –14 %
LEGO Žába Mario – obleček 71392
249 Kč –14 % 214 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
26.4.2024
Možnosti doručení

S tímto rozšiřujícím doplňkem v podobě žabího oblečku (71392) mohou děti s LEGO® Super Mariem skákat jako žába a užívat si jedinečná vodní dobrodružství. Sada přináší interaktivní obleček žáby pro LEGO® Maria (figurka není součástí balení), který hráčům umožňuje získávat digitální mince navíc za skákání jako žába. S dokončením každého skoku figurka vydává originální zvuky. Jedná se o ideální dárek pro děti, které mají startovací set 71360 s LEGO® figurkou Maria nebo sadu 71387, která obsahuje LEGO® figurku Luigiho.

Stavějte a hrajte si
Návod k sestavení této LEGO® sady najdete v krabici nebo v bezplatné aplikaci LEGO® Super Mario. Ta navíc nabízí bezpečnou platformu pro děti, kde mohou sdílet kreativní stavitelské nápady a herní tipy.

Skutečná dobrodružství se Super Mariem
Sběratelské sety LEGO® Super Mario přivádí legendární postavičku z videoher do reálného světa. Startovací sada, rozšiřující sety a doplňkové balíčky poskytují fanouškům neomezené kreativní možnosti při vytváření vlastních úrovní pro jednoho i více hráčů.

  • Dopřejte fanouškům LEGO® Super Maria možnost vnést do svých herních úrovní pořádnou dávku skákání a cákání prostřednictvím interaktivního žabího oblečku (71392) pro LEGO® Maria (figurka není součástí balení).
  • Tento sestavitelný doplněk z kostek je určen pro LEGO® figurku Maria ze startovacího setu Dobrodružství s Mariem (71360) nebo LEGO® figurku Luigiho ze startovacího setu Dobrodružství s Luigim (71387).
  • Jakmile má LEGO® Mario™ obleček na sobě, získávají hráči digitální mince navíc za skákání připomínající žábu. Figurka s dokončením každého skoku vydává originální zvuky.
  • Sada obsahuje také leknín a modré vodní LEGO® dílky, pomocí kterých mohou děti rozšířit své stávající úrovně. Díky ilustrovanému návodu bude stavění hračka.
  • Bezplatná aplikace LEGO® Super Mario™ obsahuje návody na stavění, inspirativní tipy pro kreativní hraní i spoustu dalšího. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce LEGO®.com/devicecheck.
  • Tato sběratelská hračka představuje perfektní narozeninový nebo vánoční dárek pro kreativní děti ve věku od 6 let, který poslouží jako zábavný doplněk ke startovacím či rozšiřujícím setům LEGO® Super Mario™.
  • K dispozici jsou také další oblečky, které lze použít se startovacími či rozšiřujícími sety LEGO® Super Mario™ – například obleček Včela Mario (71393).
  • Úžasné sety LEGO® Super Mario™ přenášejí oblíbené postavičky z videoher Super Mario do reálného světa a dávají fanouškům nekonečnou škálu možností, jak rozšiřovat, přestavovat, přizpůsobovat a vytvářet herní úrovně pro jednoho i více hráčů.
  • Od roku 1958 splňují LEGO® kostky přísné oborové normy, což znamená, že je lze vždy jednoduše a snadno spojovat a rozpojovat.
  • LEGO® dílky testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom zajistili, že vyhovují přísným celosvětově uznávaným bezpečnostním standardům.

Detailní informace

sh-advantage
Nejširší nabídka
deskových her v ČR
sh-advantage
Pomoc při výběru
rádi vám poradíme i na chatu

Detailní popis produktu

Dopřejte dětem možnost prožívat ve světě LEGO® Super Mario™ nová zábavná dobrodružství díky rozšiřujícímu setu Bowserova vzducholoď (71391). Vzdušné plavidlo nabízí dva herní režimy – ve vzduchu a na zemi, kdy je možné ji rozložit a hráči musí překonávat nejrůznější překážky. Sada obsahuje také Bowserovu mechanickou ruku nebo akční kostku POW, která vyžene Rockyho Wrenche z jeho úkrytu. (Poznámka: Pro plnohodnotný interaktivní herní zážitek je potřeba vlastnit startovací set 71360 nebo 71387.)

Kultovní protivníci
Set obsahuje figurky Kameka, Rockyho Wrenche a Goomby, a navíc startovní potrubí připomínající kanón, ze kterého hráči vyrazí do 90sekundového herního kola. Děti si mohou hrát samostatně nebo spojit síly či bojovat s kamarádem, který také vlastní LEGO® figurku Maria nebo Luigiho. Nezapomeňte si stáhnout bezplatnou aplikaci LEGO® Super Mario, která obsahuje návody na stavění, inspirativní a kreativní herní tipy a spoustu dalšího.

Nekončící porce zábavy
Sběratelské sety LEGO® Super Mario přenáší všemi zbožňované postavičky z videoher Super Mario do reálného světa a představují perfektní dárky pro hravé děti.

  • S tímto parádním rozšiřujícím setem (71391) si děti mohou postavit a vystavit propracovaný model Bowserovy vzducholodi a využít ji v rámci svých jedinečných herních úrovní ve světě LEGO® Super Mario™.
  • Obsahuje LEGO® figurky 3 protivníků Super Maria – Kameka, Rockyho Wrenche a Goombu. Navíc nechybí akční kostka POW a speciální startovací potrubí připomínající kanón k zahájení herních kol s ještě větším množstvím digitálních mincí.
  • Vzducholoď lze otevřít a získat tak přístup k propracovanému interiéru, který ukrývá nespočet překážek pro hráče. Mohou například překonat Bowserovu mechanickou ruku pomocí Kamekova koštěte.
  • Tato sada se 1152 dílky představuje nádherný dárek k narozeninám nebo Vánocům pro děti ve věku od 8 let, které vlastní některý ze startovacích setů LEGO® Super Mario™ (71360 nebo 71387), jenž je ke hraní potřeba.
  • Umožňuje hrát si samostatně nebo se prostřednictvím Bluetooth spojit s LEGO® figurkou Maria či Luigiho, kterou vlastní někdo z kamarádů (samotné figurky nejsou součástí balení). Týmová práce 2 hráčů je odměněna bonusovou porcí digitálních mincí.
  • Model vzducholodi měří 30 cm na výšku, 35 cm na délku a 19 cm na šířku. Zároveň ji lze otevřít a nejrůznějšími způsoby kombinovat s dalšími sety z řady LEGO® Super Mario™.
  • Bezplatná aplikace LEGO® Super Mario™ nabízí návody na stavění a bezpečnou platformu pro sdílení inspirace a herních nápadů. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce LEGO®.com/devicecheck.
  • Sběratelské stavebnice řady LEGO® Super Mario™ jedinečným způsobem oživují oblíbené postavy z videoher Super Mario a nabízejí interaktivní hraní a neomezené kreativní výzvy v podobě rozšiřování a přestavování.
  • Již od roku 1958 splňují LEGO® dílky přísné standardy, jsou vzájemně kompatibilní a umožňují bezpečné a konzistentní spojování a rozebírání.
  • LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Abyste mohli hrát, potřebujete jeden ze startovacích setů 71360 nebo 71387!

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO
Hmotnost: 0.5 kg
? 1. Téma: Super Mario
? Počet kostek: do 100
? 2. Minimální věk: 6
? 3. Počet kostek: 11
EAN: 5702016912814

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: