The Defence of Procyon III

Kód: 41587
Značka: PSC Games
2 999 Kč –16 %
PSC Games - The Defence of Procyon III
2 999 Kč –16 % 2 499 Kč
30 dní
Můžeme doručit do:
28.5.2024
Možnosti doručení

Procyon je hvězda vzdálená 11 světelných let od Země, na naší obloze viditelná jako nejjasnější hvězda v souhvězdí Canis Minor. Jelikož systém obsahuje pozůstatky zhroucené hvězdy, musel být bohatý na těžké prvky, zralé pro industrializaci. Nebylo tedy překvapením, že v roce 2104 byla tato soustava jednou z prvních extrasolárních soustav, které byly kolonizovány. Překvapení přišlo o tři roky později, kdy byl pod městem objeven starobylý artefakt patřící zjevně cizí civilizaci.

Detailní informace

sh-advantage
Nejširší nabídka
deskových her v ČR
sh-advantage
Pomoc při výběru
rádi vám poradíme i na chatu

Detailní popis produktu

The Defence of Procyon III je vysoce asymetrická hra pro čtyři hráče ve dvou týmech: jeden hráč se ujímá velení vesmírné flotily mimozemšťanů, jeden pozemních sil mimozemšťanů, zatímco druhý tým admirála vesmírné flotily lidí a velitele pozemních sil, které jim stojí v cestě. Vesmírná hrací deska využívá hexů, zatímco pozemní hrací deska představuje síť lokací od bodu k bodu. Hra se hraje na 12 kol a využívá karetní mechanismy s malým podílem štěstí, které se rychle rozvinou v rychlou bojovou strategii - prezentovanou nespočtem kvalitních miniatur v bohatém tematickém světě. Dva velitelé jedné strany budou muset úzce spolupracovat, aby se ujistili, že nepřítel nemá žádné slabiny, které by mohl využít, avšak jejich rozdílné mechanismy a odlišná bojiště zajistí, že se každý z hráčů bude věnovat svým vlastním povinnostem - vyhnete se tak problému alfa hráčů, který je běžný v týmových hrách.

Hra také přichází s automatickým protivníkem, který se ujme vedení jedné ze stran. Jeden nebo dva hráči mohou hrát kooperativně proti soupeři.

Doplňkové parametry

Kategorie: Deskové hry
Hmotnost: 2.5 kg
? 1. Základní hra / rozšíření: Základní hra
? 2. Minimální věk: 14
? 3. Jazyk hry: anglický
? 4. Jazyk pravidel: anglický
? 5. Minimální počet hráčů: 1
? 6. Maximální počet hráčů: 4
? 7. Herní doba (minut): 91-120
? 8. Hodnocení Boardgamegeek (0-10): 7.9
? 9. Náročnost (1-5): 4
? Autor: Dávid Turczi
? Herní kategorie: Miniatury, Sci-fi, Válečné
? Herní mechaniky: Grid Movement, Hand Management, Team-Based Game, Variable Player Powers, Point to Point Movement, Simulation
? Rok vydání: 2021
? Výtvarníci: Jakub Politzer
Typ hry: Strategická, Válečná
Herní doba: 90-120 minut
Autor: Dávid Turczi

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: