Whirling Witchcraft

Kód: 44778
Značka: AEG
899 Kč
Objednáno (Neznámá dostupnost)
Můžeme doručit do:
24.9.2024
Možnosti doručení

Být čarodějkou znamená ovládat mocné magické ingredience - ale čarodějka může ovládat jen tolik moci, než se jí vše vymstí. Vybírejte své recepty moudře, abyste vyčistili svůj pracovní stůl a ostatním vlepili příliš mnoho surovin, protože první hráč, který přeteče kotel své nemesis dostatečným množstvím ingrediencí, vyhrává!

Detailní informace

sh-advantage
Nejširší nabídka
deskových her v ČR
sh-advantage
Pomoc při výběru
rádi vám poradíme i na chatu

Detailní popis produktu

Ve hře Whirling Witchcraft začínáte s rukou čtyř karet receptů a také s určitým počtem ingrediencí na pracovním stole; ingredience jsou pěti typů a pro každý typ máte na pracovním stole omezený počet míst.

V každém kole hrají všichni současně. Všichni si současně vyberete a odhalíte recept z ruky, poté můžete použít tolik receptů, kolik jich máte ve hře před sebou, k přeměně a transformaci ingrediencí. Třeba přeměníte houbu na hůře dostupnou mandragoru, pak můžete přeměnit dvě mandragory (s použitím starší a právě vytvořené) a vytvořit tak tři houby. Každý recept můžeš použít maximálně jednou za kolo, a až skončíš, vlož všechny finální ingredience do kotlíku a předej ho sousedovi vpravo. Ten pak musí všechny tyto ingredience umístit na svůj pracovní stůl - a pokud se mu to nepodaří, musí vám "přebytečné" ingredience vrátit k umístění do vašeho "čarodějnického kruhu".

Máte-li nyní ve svém čarodějnickém kruhu alespoň pět přísad, hra končí a vy vítězíte; v opačném případě předáte všichni své karty receptů v ruce hráči po vaší levici, doplníte si ruku na čtyři karty a začnete nové kolo.

Hra obsahuje karty osobností, které můžete použít, aby každý hráč získal kromě jiné sady počátečních ingrediencí také jedinečnou sílu. Některé recepty lze hrát jedním ze dvou směrů, abyste si mohli přizpůsobit způsob přeměny přísad, a recepty mohou mít také symboly arkán, které vám dávají bonusové schopnosti, když jich nasbíráte dostatek.

Doplňkové parametry

Kategorie: Deskové hry
Hmotnost: 1 kg
? 1. Základní hra / rozšíření: Základní hra
? 2. Minimální věk: 14
? 3. Jazyk hry: anglický
? 4. Jazyk pravidel: anglický
? 5. Minimální počet hráčů: 2
? 6. Maximální počet hráčů: 5
? 7. Herní doba (minut): 16-30
? 8. Hodnocení Boardgamegeek (0-10): 7.2
? 9. Náročnost (1-5): 1.8
? Autor: Erik Andersson Sundén
? Herní kategorie: Fantasy
? Herní mechaniky: Simultaneous Action Selection, Variable Player Powers
? Rok vydání: 2021
? Výtvarníci: Luis Francisco, Weberson Santiago
Typ hry: Rodinná, Tématická
Herní doba: 15-30 minut
Autor: Erik Andersson Sundén
EAN: 729220070975

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: