Charades

Kód: 44786
Značka: Abrams
329 Kč
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
26.4.2024
Možnosti doručení

V této hře Charades od Ridley's Games závodíte s časem, aby váš tým uhodl téma uvedené na herní kartě, aniž byste mluvili, vydávali zvuky nebo vyslovovali slova!

Detailní informace

sh-advantage
Nejširší nabídka
deskových her v ČR
sh-advantage
Pomoc při výběru
rádi vám poradíme i na chatu

Detailní popis produktu

RODINNÁ HRA ŠARÁDY - V této hře Šarády od Ridley's Games závodíte s časem, aby váš tým uhodl téma uvedené na herní kartě, aniž byste mluvili, vydávali zvuky nebo vyslovovali slova!
ZÁBAVA PRO KAŽDÉHO - Tato hra je ideální pro přátele, rodiny i milovníky karetních her! Navíc má rychlý spád, snadno se hraje a rychle se učí!
SKVĚLÝ DÁREK - Tato karetní hra pro děti i dospělé je inspirativním nápadem na dárek pro každého milovníka her. Bez ohledu na příležitost jistě přinese smích a zábavu.
HRA VHODNÁ NA CESTOVÁNÍ - Díky balení v malé krabičce je snadné vzít tuto přenosnou hru kamkoli na večírek! Vhodná pro 4 a více hráčů ve věku 8+. Průměrná herní doba je 20 minut.
RIDLEY'S - Ridley's vymýšlí vzrušující, originální a kvalitní hry a hračky, které podněcují fantazii, zahání nudu a otevírají svět nesmírné zábavy. Naše hry nabízejí hráčům skutečně jedinečný zážitek díky inovativnímu balení a hře na míru.

Doplňkové parametry

Kategorie: Deskové hry
Hmotnost: 0.5 kg
? 1. Základní hra / rozšíření: Základní hra
? 3. Jazyk hry: anglický
? 4. Jazyk pravidel: anglický
Typ hry: Rodinná
EAN: 5055923785973

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: