Marvel: Age of Heroes

Kód: 99524
Značka: WizKids
2 089 Kč
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Možnosti doručení

Marvel: Age of Heroes je epická strategická hra, ve které každý hráč velí dvojici X-Menů, kteří jsou vysláni porazit padouchy a splnit stanovené mise!

Detailní informace

sh-advantage
Nejširší nabídka
deskových her v ČR
sh-advantage
Pomoc při výběru
rádi vám poradíme i na chatu

Detailní popis produktu

Marvel: Age of Heroes je epická strategická hra, ve které každý hráč velí dvojici X-Menů, kteří jsou vysláni porazit padouchy a splnit stanovené mise!

Váš tým bude sbírat zdroje a vylepšení, než se vydá na nebezpečné mise v jednom ze tří jedinečně náročných scénářů, které jsou součástí hry. Nejefektivnější tým bude řídit své schopnosti, trénovat své mutanty a předstihovat konkurenci ve fázi Institutu a misí. Scénáře, asymetrické schopnosti, nové schopnosti a bodovací podmínky – to vše slouží k zajištění nevšední hratelnosti!

Hráči jsou hrdinové reprezentováni sadou výrazných plnobarevných akrylových stojánků. Týmy zahrnují oblíbené postavy fanoušků, jako jsou Wolverine a Jubilee, Jean Grey a Cyclops, Forge a Storm a další! Karty a hráčské desky mají nádherný výtvarný efekt snové krajiny, jako by je viděl mocný telepat prostřednictvím Cerebra.

Balíček obsahuje desítky ikonických postav a událostí X-Menů, které jsou k dispozici prostřednictvím sdíleného trhu. Hráči se budou předhánět ve sbírání a ovlivňování hrdinů, kteří jsou pro jejich strategii nejužitečnější. Jak se bude vyvíjet hrací deska a scénáře, budou se vyvíjet i vaše postavy. Speciální vývojové karty přidávají nové schopnosti a bodovací podmínky!

Recenze (AJ):

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Deskové hry
Hmotnost: 4 kg
? 2. Minimální věk: 14
? 3. Jazyk hry: anglický
? 4. Jazyk pravidel: anglický
? 5. Minimální počet hráčů: 2
? 6. Maximální počet hráčů: 5
? 7. Herní doba (minut): 90
? 8. Hodnocení Boardgamegeek (0-10): 6.9
? 9. Náročnost (1-5): 3.3
? Autor: Rodney Thompson
? Herní mechaniky: Hand Management, Worker Placement
? Rok vydání: 2023
Typ hry: Strategická
Herní doba: 60–90 minut
Autor: Rodney Thompson
EAN: 634482875605

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: