Tribes

Kód: 973C/M738
649 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.5.2024
Možnosti doručení

Tribes je hra na hrdiny, která se hraje podobně jako desková hra a simuluje způsob, jakým žili naši předkové před dávnými časy. Hráči jsou jeskynní muži a ženy. Loví a sbírají potravu, vytvářejí své kmenové zákony a řeší přírodní katastrofy, ale cíl hry je jednoduchý: Postarejte se o děti! V této hře je cestou k vítězství mít co nejvíce dětí a udělat vše pro to, aby přežily do dospělosti.

Detailní informace

sh-advantage
Nejširší nabídka
deskových her v ČR
sh-advantage
Pomoc při výběru
rádi vám poradíme i na chatu

Detailní popis produktu

Tribes je hra na hrdiny, která se hraje podobně jako desková hra a simuluje způsob, jakým žili naši předkové před dávnými časy. Hráči jsou jeskynní muži a ženy. Loví a sbírají potravu, vytvářejí své kmenové zákony a řeší přírodní katastrofy, ale cíl hry je jednoduchý: Postarejte se o děti! V této hře je cestou k vítězství mít co nejvíce dětí a udělat vše pro to, aby přežily do dospělosti. Hráči musí vědět, kdy spolupracovat, a kdy se naopak uskromnit a chránit vlastní rodinu. Hráči mohou znovu vytvořit - a změnit - nejstarší lidské společnosti zavedením vlastních zákonů a společenských vzorců a zjistit, jaký vliv mají pravidla společnosti na jejich schopnost přežít a rozmnožovat se.

S několika kopiemi hry a rozhodčím je možné, aby hrálo několik kmenů najednou, které spolu soupeří, obchodují, vyměňují si členy, a dokonce spolu válčí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Deskové hry
Hmotnost: 0.8 kg
? 1. Základní hra / rozšíření: Základní hra
? 3. Jazyk hry: anglický
? 4. Jazyk pravidel: anglický
Typ hry: Tématická, Rodinná
Herní doba: 240 minut
Autor: David Brin, Steve Jackson (I)
EAN: 80742096103

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: