Too Many Bones: All-In (česky)

Kód: 50003
Novinka Předprodej
6 770 Kč –8 % 6 200 Kč
Předprodej září 2024
Můžeme doručit do:
25.9.2024
Možnosti doručení

Kolekce legendární a velmi oceňované "dice-builder" RPG hry konečně v češtině!

Detailní informace

sh-advantage
Nejširší nabídka
deskových her v ČR
sh-advantage
Pomoc při výběru
rádi vám poradíme i na chatu

Detailní popis produktu

Kolekce legendární a velmi oceňované "dice-builder" RPG hry konečně v češtině!

Tato kolekce obsahuje základní hru a rozšíření dostupná v kampani:

Too Many Bones: Základní hra

Legendární a velmi oceňovaná "dice-builder" RPG hra konečně v češtině!

Vy a až tři další hráči jste Gearloci. Vaši domovinu napadlo sedm divokých tyranů a Gearlocká rada vás povolala, abyste je porazili. Při cestě do tyranova doupěte podstoupíte každý den střetnutí plná těžkých rozhodnutí a bojů. Objevíte mocné poklady a zamčené truhly, které vám pomohou na vaší další cestě. Vytvořte si postavu a odemkněte nové kostky, které vám propůjčí další jedinečné schopnosti. Ty vám pomohou s likvidací jedinečných padouchů, z nichž každý má své vlastní speciální schopnosti a vlastnosti.

Hra Too Many Bones je nabitá obsahem pro sólovou i kooperativní hru a obsahuje 136 unikátních kostek, krásné neoprenové podložky s prošívanými okraji, PVC karty a desítky vysoce kvalitních žetonů. Sedm tyranů má svá vlastní speciální střetnutí a jedinečnou závěrečnou bitvu, která prověří všechny vaše schopnosti. Každý ze čtyř Gearloků přichází s 21 vlastními kostkami, mnoha možnostmi vývoje postavy a zcela unikátními herními mechanismy a dovednostmi.

Jedná se o hru, ke které se rádi budete vracet, abyste si znovu a znovu vyzkoušeli něco nového.

Too Many Bones: Ghillie

Ghillie přidá do vaší party mnoho nových taktických možností. Zapleťte padouchy do důmyslných pastí. Přivolejte si na pomoc společníky a vneste zmatek do řad i těch nejtvrdších padouchů. Používejte útoky na dálku, které jsou neocenitelně všestranné při sólovém i skupinovém dobrodružství.

Ghillie přichází s vlastní sadou 21 unikátních kostek, vyváženým chipem postavy, uzavíratelným pořadačem na kostky a neoprenovou podložkou pro postavy s prošívanými okraji.

Too Many Bones: Tink

Tink přidá do vaší party mnoho nových taktických možností. Postavte Spiderboty, kteří ochrání vás i vaši partu před zraněním a vybavte je různými přídavnými zařízeními. Tink je složitější Gearloc na hraní, ale zvládnutí jeho postavy vám přinese velký užitek. S tímto všestranným a ostříleným inženýrem budete hledat správnou rovnováhu mezi vaší obratností, sestavováním botů a kapacitou baterií!

Tink přichází s vlastní sadou 21 unikátních kostek, vyváženým chipem postavy, uzavíratelným pořadačem na kostky a neoprenovou podložkou pro postavy s prošívanými okraji.

Too Many Bones: Prémiové chipy zdraví

Vylepšete svůj zážitek ze hry Too Many Bones přidáním o prémiové chipy zdraví! Toto balení obsahuje 65 kvalitních pokerových žetonů zdraví.

Díky tomuto vylepšení je pohyb po bojové podložce naprosto parádní a váhově se chipy zdraví shodují s ostatními chipy ve hře. Vyvážené chipy zdraví přidávají vašemu zážitku z hraní hry Too Many Bones ještě jednu vrstvu vizuálního lesku.

Too Many Bones: Mapa dobrodružství

Zjednodušte si sledování svého cestování ve hře Too Many Bones a zároveň přidejte další krásný prvek do hry!

Mapa dobrodružství vám nabízí krásný vizuální způsob, jak sledovat svůj postup ve hře Too Many Bones. Pomocí skleněného žetonu, který je součástí krabice se základní hry, označujete aktuální lokaci putování. Mapa nahrazuje kartu počítání dnů ze základní hry.

Tato oboustranná krásná neoprenová podložka obsahuje na jedné straně mapu severní Daelore a na druhé straně jižní Daelore. Mapa je navíc na okrajích prošita pro větší odolnost a krásu.

Jedná se o rozšíření a ke hře je potřeba základní hra Too Many Bones!

Poznámka: Legenda na mapě zůstane v angličtině (jedná se pouze o slova tyran (tyrant) a dobrodružství (encouter).

Unboxing:

Záznam z hraní:

Doplňkové parametry

Kategorie: Deskové hry
Hmotnost: 5.5 kg
? 1. Základní hra / rozšíření: Základní hra
? 3. Jazyk hry: český
? 4. Jazyk pravidel: český
? 5. Minimální počet hráčů: 1
? 6. Maximální počet hráčů: 4
? 7. Herní doba (minut): 61-90, 91-120
? 8. Hodnocení Boardgamegeek (0-10): 8,4
? 9. Náročnost (1-5): 3,9
Typ hry: Strategická, Tématická, Kostková
Herní doba: 60-120 minut
Autor: Josh J. Carlson, Adam Carlson

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: