Sada světel - LEGO Natural History Museum 10326

Kód: LMB10326
Novinka
ZDARMAZDARMA
Sada světel - LEGO Natural History Museum 10326
3 249 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Možnosti doručení

Sada LED osvětlení pro LEGO model Natural History Museum 10326

Detailní informace

sh-advantage
Nejširší nabídka
deskových her v ČR
sh-advantage
Pomoc při výběru
rádi vám poradíme i na chatu

Detailní popis produktu

Sada LED osvětlení pro LEGO model Natural History Museum 10326

Ať už se vydáte do vesmíru a vědy, nebo se vrátíte ke všemu historickému, v Přírodovědném muzeu LEGO Ikony 10326 najdete spoustu zajímavých exponátů, které jsou zde osvětlené a vystavené, takže se projděte a rozsviťte si s Light My Bricks!

Tato světelná stavebnice obsahuje 24 samostatných LED diod, které toto místo poznání oživí! Včetně snadno připojitelných bílých světelných proužků, které se postarají o to, aby se interiér budovy během otevírací doby koupal v příjemné záři vhodné pro velkolepé veřejné prostory.

Množství detailů z kostek, které jsou v této sadě LEGO nacpané, je naší stavebnicí odborně zvýrazněno a posouvá tuto modulární stavbu na vyšší úroveň! - Instalace v interiéru a vnější poutače jsou osvětleny směsí bílých a teplých bílých bitových světel díky několika odborně umístěným reflektorům Light My Bricks.

Návštěvníci Přírodovědného muzea nebudou mít problém najít bezpečné místo pro setkání na této modulární ulici - před prohlídkou tohoto velkolepého muzea se mohou shromáždit pod naším na míru navrženým sloupem veřejného osvětlení.

Součástí balení je také několik bezdrátových napájecích konektorů, které zajistí, že hratelnost a vystavitelnost této úžasné sady po sestavení s naší světelnou stavebnicí - nebude nikdy narušena.

Sady Light My Bricks LEGO Lighting Kit poskytují fanouškům LEGO snadný způsob, jak si přizpůsobit své modely pomocí LED světel. Díky podrobným návodům krok za krokem může svou stavebnici LEGO rozsvítit každý. Všechny naše sady lze zapojit a hrát - není třeba žádných znalostí elektroniky!

 

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Powerbanka či síťový adaptér nejsou součástí balení.

Napájecí adaptér najdete zde.

Powerbanku najdete zde. 

Bateriový kit na USB je zde.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO® sady osvětlení
Hmotnost: 0.3 kg
? 1. Základní hra / rozšíření: Doplněk
Typ hry: Doplněk
EAN: 726684095506

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: